woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Traagschuimmatras vrijblijvend proberen in Rivas Leef gezondheidswinkels

21 april 2016

DORDRECHT - Een goede nachtrust is belangrijk. Daarom kunnen bezoekers in de Rivas Leef&-gezondheidswinkels in Dordrecht, Gorinchem, Leerdam en Nieuwegein vrijblijvend de traagschuimmatrassen van Joerns Healthcare proberen.

Tot en met woensdag 21 mei staat in de winkels een proefopstelling. Bovendien ontvangen bezoekers in deze periode tot 50% korting op de aankoop van traagschuimmatrassen, kussens, dekbedden en anti-transpiratie covers.

Goede nachtrust
In de Rivas Leef&-gezondheidswinkels vinden bezoekers een uitgebreid aanbod van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen. ‘Gezondheid is een kostbaar bezit en kent vele facetten; beweging, voeding en ontspanning’, vertelt Roland Melchior, teamleider bij Rivas. ‘Comfort, veerkracht, ondersteuning en drukverdeling dragen bij aan een goede nachtrust. Deze traagschuimmatrassen staan hierom bekend en worden veelal gebruikt in een medische omgeving. Maar via Rivas Leef& is dat voor mensen ook thuis bereikbaar.’

Demodag
Het vrijblijvend proberen van de matrassen en kussens is mogelijk tijdens openingstijden. Daarnaast vinden er in de Rivas Leef&-winkels demodagen plaats. De leverancier geeft dan vrijblijvend uitleg over de verschillende matrassen en kussens en vertelt wat een ‘medisch, drukverdelend matras’ kan bieden. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk advies over materialen, slapen en houding. Bezoekers kunnen voor de demodag terecht in:

Dordrecht (Albert Schweitzer ziekenhuis) op woensdag 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur

Lees meer over:

rivas dordrecht asz traagschuim
Deel dit bericht met je vrienden!