zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wil weer eens winnen

21 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  “Ik wil winnen.” Vrijdag 22 april  speelt FC Dordrecht de laatste keer van dit seizoen op de Krommedijk. Voor het team staat er qua play-offs niets meer op het spel maar voor trainer Harry van den Ham is het een kwestie van eergevoel. “Dat we niet meer meedoen aan de play-offs doet pijn maar ik wil winnen.”

De trainer prijst technisch directeur Marco Boogers die met zijn beperkte budget elk jaar weer een paar fantastische spelers weet aan te trekken.
“Ik heb een lijst opgesteld van spelers die via FC Dordrecht een stap omhoog hebben gemaakt. Als je al die namen ziet dan mag je daar enorm trots op zijn, ik denk dat de club hierin uniek is.

Voor volgend jaar wacht hem opnieuw een uitdaging want de club moet ook zijn broekriem aanhalen. Maar ik weet dat-ie het kan.”

Tegen Achilles’29 zal Jeffry Fortes weer zijn opwachting maken na een hamstringblessure die hem weken aan de kant hield. “Samen met Matthew Steenvoorden twee spelers die belangrijk zijn voor het team, eigenlijk onmisbaar”, aldus de oefenmeester.

“Je weet niet hoe het was gelopen wanneer ze het hele seizoen hebben gespeeld maar het is niet anders.” Van den Ham ziet in Achilles’29  een ploeg die ondanks weinig balbezit toch gevaarlijk kan zijn. “We moeten er dus vanaf het begin bovenop zitten en niet meer loslaten.”

Vrijdag 22 april 20.00 uur: FC Dordrecht – Achilles’29
Scheidsrechter: M. Pérez

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!