zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

TakepART MuseumAvond trekt 250 bezoekers

20 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Het eerste evenement georganiseerd door een nieuwe lichting Take pART – het talent ontwikkelingsprogramma van het Dordrechts Museum - was een succes. Ongeveer 250 bezoekers werden afgelopen zaterdag verleid tijdens een spannende MuseumAvond.

Het zinnenprikkelende theatrale en muzikale programma stond in het teken van Schalcken – Kunstenaar van het verleiden. Bezoekers gingen onder andere op speeddate met Schalckens 'verleidelijke vrouwen' en werden op zaal verrast door een prikkelende barlesque dansvoorstelling. Singer/songwriter Polyanna schreef en vertolkte samen met de Take pARTners een bijzonder liefdeslied.

Over TakepART
Het Dordrechts Museum daagt  jongeren uit om mee te denken en doen. Zeventien jongeren uit Dordrecht en de Drechtsteden tussen de 14 - 18 jaar zijn als partner van het museum een jaar lang betrokken bij verschillende activiteiten. Veel jongeren zijn nieuwsgierig naar kunst, maar over de manier waarop musea kunst presenteren zijn ze niet altijd enthousiast. In het Dordrechts Museum, onderzoeken we hoe het anders kan.

Foto's: 250 bezoekers werden verleid tijdens de TakepART MuseumAvond, fotografie Bram Vreugdenhil

Lees meer over:

museum schalcken takepart
Deel dit bericht met je vrienden!