donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Afrikadag in verband met twintigjarig bestaan Stedenband

11 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Dit jaar bestaat de stedenband tussen Dordrecht en de stad Bamenda in Kameroen 20 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit gaan we samen doen met de Zuid-Afrikaanse stedenband van Dordrecht op zaterdag 23 april in de Trinitatiskapel van Dordrecht.

Tijdens de Afrika-dag laten we zien wat er bereikt is en ook waar de uitdagingen liggen.
Als hoofdspreker zal Ceciel Groot, Senior Policy Officer Cameroon bij het ministerie van buitenlandse zaken, spreken over het belang en effect van stedenbanden. Daarnaast bieden de voorzitters van de stedenbanden je inzicht in de actuele ontwikkelingen en lichten twee sprekers uit het bedrijfsleven toe hoe zij vanuit hun werk bijdragen aan de stedenbanden. En wat het hen zelf en hun bedrijf oplevert. Heb je altijd al met het idee rondgelopen om iets te doen voor Kameroen of Zuid-Afrika, maar weet je tot nu toe nog niet hoe? Tijdens deze middag zul je veel voorbeelden horen over hoe jij zelf op een grote of kleine manier kunt bijdragen.

Naast een inhoudelijk programma is er natuurlijk ook ruimte voor entertainment. Er is muziek, foto-tentoonstellingen, een veiling en natuurlijk veel lekkers om te proeven! Zanger Lwela Kasulwe zal samen met een percussionist de middag afsluiten met heerlijke jazzy tonen.

Je kan binnenlopen wanneer je wilt. Kom jij ook?

Deel dit bericht met je vrienden!