donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Crowdfunding Da Vinci geslaagd

8 april 2016

Leerlingen van het Da Vinci College hebben een bedrag van € 2.510 - opgehaald via het Dordtse crowdfunding platform Dordrecht van Start.
De leerlingen van de ondernemersopleiding van het Da Vinci College Dordrecht zijn met het opgehaalde bedrag een pop-up store gestart in het centrum van Dordrecht: een tijdelijke winkel die net zo snel verschijnt als verdwijnt. Ze willen zo bewijzen dat je nog steeds een unieke winkel kan opzetten tussen alle bestaande grote ketens.

De scholieren verkopen hier hippe producten die jongeren aantrekkelijk vinden, zoals merkkleding en smoothies.

4 maanden geleden begonnen 14 leerlingen met het project: het was een omvangrijke klus waar veel bij kwam kijken. Als naam hebben werd ’Thuisbasis’ bedacht, omdat gewerkt wordt met lokale producten en ontwerpen.

Het volgende project dat via het platform op het punt van slagen staat is de crowdfunding actie voor een invalidenlift voor Sportclub Emma.

Deel dit bericht met je vrienden!