zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht financieel in zwaar weer

4 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Naast de sportieve malaise gaat het FC Dordrecht financieel ook niet voor de wind. De club stevent af op een tekort van enkele tonnen.

Volgens Hans de Zeeuw, directeur van Dordrecht, komt dit door de tegenvallende sponsorinkomsten. Als gevolg van het tekort is de kans groot dat het spelersbudget komend seizoen naar beneden gaat. Deze maatregel is echter nog niet definitief. "Dit jaar is het budget iets overschreden, maar de gevolgen voor komend seizoen zijn nog niet bekend."

"Er is veel onrust. Financieel is het niet op orde en ook sportief hebben we een minder jaar. Het is de Wet van Murphy. We stevenen af op een tekort van een paar ton. Of we volgend jaar nog betaald voetbal spelen? Dat is een goede vraag. Ik denk dat dit wel gaat lukken, al gaat het heel lastig worden. Maar we geven niet op."

Bron± RTV Rijnmond.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!