vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Ruim 80 ondernemers aanwezig bij lancering derde DKIB Magazine

1 april 2016

DORDRECHT - Het derde DKIB Magazine focust zich op de Drechtsteden. Het magazine is op 31 maart jl. in het Postillion Hotel Dordrecht gelanceerd. Onder de ruim 80 aanwezigen waren, naast voornamelijk Dordtse- en regionale ondernemers, ook de Dordtse wethouder Jasper Mos van Economische

Zaken en het Havenbedrijf Rotterdam aanwezig. Joyce Lipman van by Lipman heeft ook het derde DKIB Magazine in samenwerking met uitgever ZPRESS Media Group uitgebracht. Dit magazine toont de (water)verbinding tussen de bedrijven in Dordrecht-West en de bedrijven in de

Drechtsteden.
Joyce Lipman, initiatiefneemster van het DKIB Magazine en de drijvende kracht achter de DKIB netwerkactiviteiten heeft de lancering geopend en wethouder Jasper Mos aangekondigd. Hij gaf in het kort de ontwikkelingen aan die spelen binnen de Drechtsteden gemeenten op het gebied van ondernemen.

Het doel van DKIB is om bedrijven in Dordrecht- West en de regio een platform te bieden enonderlinge samenwerking te stimuleren. Lokaal en regionaal samenwerken is belangrijk voor zowel de stad, de regio, als voor de ondernemers. Het DKIB Magazine belicht hoe ondernemend de Drechtsteden gemeenten zijn en wat zij te bieden hebben als ‘stad aan het water’.

Joyce Lipman wil het DKIB Magazine elk jaar een ander thema geven en inspelen op de ontwikkelingen in de regio. Het derde DKIB Magazine en het initiatief zijn wederom zeer goed ontvangen door alle aanwezigen.

Het DKIB Magazine wordt gratis verspreid binnen de Drechtsteden gemeenten, Moerdijk en het Havenbedrijf Rotterdam. De magazines kunnen gratis na besteld worden via info@dkib.nl.

Foto: Initiatiefneemster Joyce Lipman en wethouder Jasper Mos met het derde DKIB Magazine. (Foto DK Photography)

Lees meer over:

ondernemers magazine dkib
Deel dit bericht met je vrienden!