zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht gaat er voor

1 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vrijdag 1 april (geen grap) speelt FC Dordrecht in eigen huis tegen Helmond Sport. Doordat er afgelopen week geen competitiewedstrijden waren gepland in verband met het interlandweekend werd er extra getraind door de spelersgroep.

De technische staf is vastberaden om dit seizoen niet als een nachtkaars te laten doven. Harry van den Ham: “Met het verlies tegen Telstar in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met de spelers. We hebben veel gesprekken gevoerd over mentale weerbaarheid. Voetbal is het mooiste wat er is, wanneer je de kans krijgt om daar je werk van te maken dan moet je je 100% inzetten.”

De trainer die na dit seizoen de Krommendijk gaat verlaten (‘alle mogelijkheden staan nog open’) wil alles eruit halen wat er nog inzit voor dit seizoen.
Het goede nieuws deze week was de terugkeer van Matthew Steenvoorden in de groep, na een knieblessure die hem maandenlang aan de kant hield, is de verdediger weer fit. “Matthew is een rots in de branding, iemand die de bereidheid heeft om alles te geven en zijn taken uitvoert. Ik ben blij dat hij weer terug is.”

FC Dordrecht kan tegen Helmond niet beschikken over de geblesseerde Fortes en de geschorste Gravenberch.

Bron: FC Dordrecht.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!