woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Wethouders starten Drive Experience voor jongeren

31 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Zaterdag 2 april start de eerste praktijkdag voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar die hun rijbewijs maximaal 2 jaar hebben. De dag houdt in dat ze kunnen ervaren hoe goed ze zijn achter het stuur en welke punten zij kunnen verbeteren.

Wethouders Rik van der Linden (Dordrecht) en Robert Kreukniet (Zwijndrecht) verrichten de officiële start om 9.00 uur op de Gemeentewerf Zwijndrecht, Middellijn 1 in Zwijndrecht. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

The Drive Xperience bestaat uit een praktijkrit waar de deelnemers met twee andere jongeren een anderhalf uur durende rit maken in de omgeving. Er worden noodstops gemaakt op een gladde baan en er is een groepsdiscussie over de werking van alcohol en drugs in relatie tot deelname aan het verkeer.
Op 9 en 23 april vinden de praktijkdagen plaats op de Gemeentewerf aan de Kerkeplaat in Dordrecht en op 16 april nog een keer in Zwijndrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!