zaterdag 28 november 2020

Alles over Dordrecht

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Karapinar

29 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Op dinsdag 29 maart heeft burgemeester drs. A.A.M. Brok tijdens de vergadering van de gemeenteraad op het Stadhuis van Dordrecht een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer A. Karapinar, omdat hij 14 jaar volksvertegenwoordiger is geweest.

Achtergrondinformatie
De heer Karapinar kwam in 2002 in de Dordtse gemeenteraad als lid van de PvdA-fractie. Bij de verkiezingen in 2006 kreeg hij veel voorkeurstemmen, die hij onvoldoende omgezet vond worden in zijn positie binnen de PvdA-fractie. Dit vormde voor hem in 2007 de aanleiding om verder te gaan als eenmansfractie.

In 2010 stelde gedecoreerde zich verkiesbaar als lid van GroenLinks, waar hij tot op heden fractielid is. De heer Karapinar trekt zich thans om persoonlijke redenen terug uit de gemeenteraad.

Lees meer over:

burgemeester lintje raadslid
Deel dit bericht met je vrienden!