woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

College vraagt ontslag voorzitter welstandcommissie

17 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor de voorzitter van de welstands- en monumentencommissie ontslag te verlenen. Volgens het college is er onvoldoende synergie tussen voorzitter P. Kilsdonk en het college. Directe aanleiding is de onvrede bij de voorzitter over een aantal bouwplannen waarbij het college voorbijging aan het negatieve advies van de welstands- en monumentencommissie. Dat gebeurde vorig jaar 7 keer op de 561 adviezen.

De voorzitter zou in mei 2017 aftreden, evenals twee andere leden van de welstands- en monumentencommissie die er dan twee  termijnen op hebben zitten. Het college stelt de gemeenteraad voor de vacature in de commissie in mei 2017 in te vullen.

Lees meer over:

college b&w welstandcommissie
Deel dit bericht met je vrienden!