maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Deze week nieuw in The Movies Dordrecht: Rokjesdag

7 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Het voorjaar komt binnen met deze vrolijke romantische komedie waarin diverse singles hun best doen met daten. Maar succesvol daten gaat tegenwoordig niet zo maar. Een kookworkshop voor singles van Love Bites is de nieuwe methode, die de vriendinnen Marijke en Danielle gaan uitproberen. Veel vrolijke liefdesperikelen volgen. Bestaat echte liefde nog?

Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman zijn de knappe dertigers waar deze komedie van Johan Nijenhuis om draait. Hij scoorde al eerder filmhits met Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft. Als extraatje ontvangen alle vrouwelijke bezoekers een fashionvoordeel cheque.

Verder deze week ook het derde deel van het SF-avonturenepos The Divergent Series. In Allegiant vervolgen Tris en Four hun gevaarlijke zoektocht naar de machten die hun bestaan controleren.

Voor meer info en vertoningstijden, check: www.themoviesdordrecht.nl

Lees meer over:

the movies premieres
Deel dit bericht met je vrienden!