zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht haalt Varela en Gravenbeek

18 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft zich versterkt met Toni Varela en Giovanni Gravenbeek. De 29-jarige Varela speelde in 2013 een half seizoen voor de Schapenkoppen en vertrok toen naar Levadiakos in Griekenland.

Hij keerde terug naar Nederland waar hij een contract tekende bij het net gepromoveerde Excelsior. Deze zomer werd Varela  aangetrokken door Al Jahra in Koeweit maar de middenvelder verkoos FC Dordrecht om het seizoen af te maken.

Zowel Varela als Gravenbeek komen tot het einde van het seizoen uit voor de Schapenkoppen.

Giovanni Gravenbeek trainde al enige tijd mee met de selectie van FC Dordrecht. De 27-jarige verdedigende middenvelder die eerder bij Vitesse, Willem II, PEC Zwolle en NEC speelde zat sinds de zomer zonder club. Beide spelers zijn pas volgende week speelgerechtigd.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!