maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Crocusvakantie vol Filmplezier bij The Movies

15 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Crocusvakantie 2016 biedt een week boordevol filmplezier, met extra middagvoorstellingen op alle dagen vanaf ca. 12:00 uur.

The Movies draait 5 familiefilms met als nieuwe première Zootropolis 3D. In een grote stad vol dieren probeert konijntje Judy Hops te slagen als politie-agent , te midden van allemaal stoere en sterke dieren. Ze probeert een misdaad op te lossen, maar heeft daarbij de hulp nodig van de criminele, sluwe vos Nick. Een spannende Disney-animatie met veel (visuele)

Buitengewoon komisch is ook de nieuwe film van de gebroeders Coen: Hail, Caesar!. Een rijk uitgedoste film met een all-star cast, o.a. George Clooney en Scarlett Johansson. Het verhaal gaat over het film maken in de jaren 50, de Gouden Eeuw van Hollywood. Eddie Mannix lost alle problemen op op de filmset van de mega-productie over Julius Caesar. Maar wanneer de hoofdrolspeler Baird Whitlock wordt ontvoerd moet hij echt alles uit de kast halen  

Nieuw is ook Louder Than Bombs, een prachtig drama over vader en zoon die samen het verdriet verwerken van hun overleden vrouw/moeder. Zij was oorlogsfotografe en dankzij een nieuwe expositie en een krantenartikel rijst de vraag of ze wel is omgekomen door een auto-ongeluk. Regisseur Joachim Trier speelt met de betekenis van herinneringen.

En verder veel films met Oscar-nominaties. De Oscars worden uitgereikt op zo 28 februari. Voor meer informatie: www.themoviesdordrecht.nl

Lees meer over:

the movies familiefilms kantie
Deel dit bericht met je vrienden!