donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Christelijke Hogeschool Ede begint nieuwe opleiding in Dordrecht

12 februari 2016

DORDRECHT - De Christelijke Hogeschool EDE was eerder actief in Dordrecht. In het najaar komt er een nieuwe tweejarige deeltijdopleiding Sociaal Werk in de Zorg.  De hogeschool laat weten dat de opleiding, die in Ede en Dordrecht wordt aangeboden, zich richt zich op mbo-geschoolden.

Dertig jaar geleden leek het er zelfs op, dat in Dordrecht nadrukkelijk een soort dependance zou komen voor Ede. De stad is immers voor de christelijke hogeschool een prima uitvalsbasis richting zuidwest-Nederland.

De nieuwe opleiding is bedoeld voor mensen, die actief zijn binnen de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg. De opleiding sluit volgens de Ede aan bij maatschappelijk ontwikkelingen, zoals de WMO, de transitie van de AWBZ naar de gemeente en de wet werken naar vermogen. <

Lees meer over:

EDE opleiding Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!