zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

'Rond Uit Dordrecht' ook dit jaar met een avondprogramma.

12 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - ‘Rond Uit Dordrecht’ organiseert van 31 mei tot en met 3 juni 2016 de vierde fietsvierdaagse vanuit Dordrecht. Er zijn weer mooie routes uitgezet die de unieke kwaliteiten van de Drechtsteden, westelijk Noord-Brabant, Alblasserwaard en Krimpenerwaard en de Biesbosch op een mooie wijze met elkaar verbinden.

De routes zijn 30, 50 en 80 km per dag en voeren door de Drechtsteden, westelijk Noord-Brabant, Alblasserwaard en Krimpenerwaard en door de Biesbosch. Tijdens deze week kan door de deelnemers gratis gebruik worden gemaakt van de Waterbus.

Omdat veel deelnemers niet uit Dordrecht komen, wordt er ook een avondprogramma opgesteld. Het avondprogramma is nog in ontwikkeling. Kijk voor de actuele stand van zaken op www.ronduitdordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!