donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Faillissement Internos Thuiszorg uitgesproken

10 februari 2016

DRECHTSTEDEN - Op 9 februari jl. is het faillissement van Internos Katholieke Stichting Thuiszorg uitgesproken. Internos is vooral actief binnen de gemeenten Zwijndrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Barendrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Tot curator is mr R. Slotboom van Schaap Advocaten Notarissen te Rotterdam aangesteld.

Ondanks meerdere reorganisaties is het niet gelukt om Internos als zelfstandige middelgrote thuiszorgorganisatie te laten voortbestaan. De veranderende wet- en regelgeving, in combinatie met de marktwerking, heeft daarbij een rol gespeeld. De afgelopen maanden zijn met verschillende zorgorganisaties gesprekken en onderhandelingen gevoerd, maar deze hebben niet tot een overname geleid.

Alle medewerkers hebben persoonlijk bericht ontvangen over het faillissement. Alle cliënten blijven dezelfde zorg van de medewerkers ontvangen in afwachting van een mogelijke overname.

Lees meer over:

Thuiszorg failliet internos
Deel dit bericht met je vrienden!