woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Rivas.nl vernieuwd: Geef uw mening en win

9 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - De website van Rivas is volledig vernieuwd. Ook is de website te downloaden als app voor uw tablet of telefoon. Rivas hoort graag wat u van  de vernieuwde website vindt. Geef uw mening op www.rivas.nl en maak kans op een VVV-bon ter waarde van € 20,-.

Gebruiksvriendelijk
De website van Rivas neemt een belangrijke plaats in bij het geven van informatie aan cliënten en hun naasten. Uitgangspunt is dat de site een antwoord geeft op de vragen van de bezoeker: laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar.

Rivas.nl als app
De website van Rivas is goed te bekijken via mobiele apparaten. Ook nieuw is dat de website te downloaden is als app voor uw tablet of telefoon. Met de app kunt u met één klik de site raadplegen en direct de informatie vinden die u zoekt. Een instructie voor het downloaden van de app staat op www.rivas.nl.

Fotobijschrift: De vernieuwde website rivas.nl is nu ook te downloaden als app voor uw tablet of telefoon.

Lees meer over:

rivas website mobiel
Deel dit bericht met je vrienden!