maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

E1 speelt voorwedstrijd + penaltybokaal voorafgaand aan FC Dordrecht - NAC

1 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Voor vrijdag 5 februari is SC Emma E1 geselecteerd om een voorwedstrijd te komen spelen/deel te nemen aan de penaltybokaal.

De voorwedstrijd zal worden gespeeld tussen: SC Emma E1 en DFC E2.

De voorwedstrijd begint om 18.15 uur .
De penaltybokaal wordt in de rust gespeeld. De 2 beste teams (de meeste doelpunten bij de penaltybokaal) zullen aan het einde van het seizoen worden uitgenodigd om de finale te komen spelen. Dit zal zijn op 22 april, dus als het bij deze wedstrijd goed is gegaan, houdt deze datum dan vast vrij…

In verband met de kou op de tribune, adviseren wij de jongens een trainingspak mee te nemen, zodat jullie dit snel over je clubtenue aan kunnen trekken. Let u ook op de weersvoorspelling? Als er veel regen op wordt gegeven is het natuurlijk altijd handig om extra tenues/shirts bij jullie te hebben..

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!