maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Ontslag voor groot aantal personeelsleden Popcentrale

28 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Van de Popcentrale ontvingen we vandaag, 28 januari, het volgende bericht: "Zoals jullie vernomen hebben is vandaag een trieste dag voor de Popcentrale. Een groot aantal van onze collega’s is ontslagen. We zijn de afgelopen tijd achter de schermen hard bezig geweest om te werken aan een overgang naar Bibelot. Het is niet gelukt om dit binnen het faillissement van ToBe rond te krijgen en om deze reden gaat de Popcentrale voorlopig onder de nieuwe stichting Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid verder. Deze stichting heeft echter besloten om met geen enkele van onze vaste collega’s verder te gaan. Dit betekent dat Barbara, Martijn en Irx per direct niet meer voor de Popcentrale werkzaam zijn.

Dit nieuws kwam voor ons als een schok. We hebben deze mensen leren kennen als gezicht van de Popcentrale en vele jaren prettig met ze samengewerkt. Het voelt nu nog onwerkelijk dat de tijd met dit team eindigt. We zijn heel erg dankbaar wat ze voor de Popcentrale betekend hebben. Zonder deze mensen had de Popcentrale nooit kunnen zijn wat zij nu is.

Hoewel het op het moment vreemd voelt, zal de Popcentrale doorgaan. We zijn door de stichting aangesteld als interim-coördinatoren en we zullen de komende tijd de leiding over de Popcentrale hebben. Het is nu aan ons om het voort te zetten. De Popcentrale heeft haar bestaansrecht meer dan bewezen en is van groot belang voor de muzikanten in Dordrecht en omstreken. We zullen de komende tijd gebruiken om de Popcentrale opnieuw uit te vinden en daar te krijgen waar zij hoort. Maar nu eerst even dit nieuws laten inwerken.

De dagelijkse activiteiten van de Popcentrale gaan zonder tegenbericht gewoon door. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan vooral contact met ons op. We zullen het de komende tijd met z’n allen moeten doen. Onze deur staat open." Tot zover dit bericht van de Popcentrale.

Zie ook:

Lees meer over:

popcentrale ontslag bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!