donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Fysiotherapiepraktijk Sterrenburg is verhuisd naar Dalmeyerplein 12

22 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Fysiotherapie Sterrenburg en Medisch Trainingscentrum Sterrenburg zijn verhuisd. Patiënten zijn vanaf maandag 25 januari 2016 welkom op het nieuwe adres: Dalmeyerplein 12 in Dordrecht.

De oude locatie aan het P.A. de Kokplein 162 in Dordrecht werd te klein voor de zich uitbreidende praktijk. Het nieuwe onderkomen, de voormalige bibliotheek in het cultureel centrum Sterrenburg, biedt de zorgverleners meer ruimte. De praktijk krijgt binnenkort zelfs versterking van twee medisch pedicures en een voedingsconsulent.

Bij Fysiotherapie Sterrenburg kunnen patiënten niet alleen terecht voor fysiotherapie, met specialisaties zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, medische trainingstherapie, kaaktherapie en podologie, maar ook voor andere specialisaties zoals acupunctuur, medische fitness en personal training. Ook verloskundigenpraktijk Vivian verhuist mee naar het nieuwe pand aan het Dalmeyerplein. Voor een volledig overzicht van de specialisaties: www.fysiotherapiesterrenburg.nl

Het team van Fysiotherapie Sterrenburg kan, door de diversiteit aan behandelmogelijkheden, mensen met uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat, begeleiden. Hierbij staat persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal.

Lees meer over:

fysio Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!