zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Aftrap voor FC Dordrecht van het jaar 2016 in Eindhoven

15 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vrijdag 15 januari speelt FC Dordrecht de eerste competitiewedstrijd van het jaar 2016 tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Mitchel van der Gaag staat momenteel op de vierde plaats in de Jupiler League.

Harry van den Ham zal er waarschijnlijk niet bij zijn, de trainer kampt opnieuw met gezondheidsproblemen en dus is de verwachting dat Gérard de Nooijer als coach langs de lijn zal staan.

“Geen ideale omstandigheden maar FC Dordrecht heeft zich onder andere tijdens het trainingskamp al intensief voorbereid op de speelwijze”, aldus de Nooijer.

De assistent coach ziet in Eindhoven een sterke tegenstander, maar ook een ploeg die FC Dordrecht de ruimte geeft om goed te voetballen:
“Het is morgen meteen duidelijk waar we staan, wat dat betreft ook weer een belangrijke wedstrijd.

De nieuwe jongens (Bijl en Vleugels) gaan voor het eerst een wedstrijd op niveau spelen, het is afwachten hoe ze dat gaan doen. Ze maken een goede indruk, maar dat geldt eigenlijk voor de hele ploeg.”

Bijzonderheden:
Naast Harry van den Ham is ook Matthew Steenvoorden er morgen niet bij, de verdediger kampt met een knieblessure.
Jaimy Schaap zal als reservedoelman meereizen met de selectie nadat Peter Leeuwenburgh in de winterstop is teruggekeerd naar Ajax.

Voor de supporters:
Wil je vrijdagavond FC Dordrecht steunen in Eindhoven?
Er is nog plaats in de bus maar het is dit keer ook mogelijk om met eigen vervoer af te reizen.
Donderdagavond tussen 19.30 uur en 22.00 uur is Rico in het supportershome aanwezig om kaarten te verkopen en in te schrijven voor de bus.
Bus + toegangskaart €25 /€20 (AOW’ ers/Lammetjes)
De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf de Krommedijk.
Los kaartje €12,-

Lees meer over:

voetbal supporters FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!