zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Speciale Nieuwjaarsmarkt samen met lokale ondernemers voor personeel Chemours

11 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Chemours (voorheen DuPont) startte het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsmarkt voor het eigen- en ingeleend personeel. Op deze markt stonden 11 ondernemers uit Dordrecht met mooie specialiteiten en streekproducten. Medewerkers en hun gezinsleden mochten 25 euro besteden om zelf hun nieuwjaarspakket samen te stellen. Deelnemende ondernemers waren: Ola la chocola, Simon Levelt, No 167 wijn outlet, Scheer & schuim, Petit Sweet Factory, Brouwerij de Heerlijkheid, Aan de Groene Markt, Lades, De Vershoek, Crista’s Cookies, Landwinkel de Heerlijkheid.

Naast de ondernemers warenn er marktkramen van de voedselbank en het dierenasiel in Dordrecht. Medewerkers konden ook een deel van hun pakket schenken aan deze goede doelen. In totaal maatken 570 medewerkers gebruik van deze ondernemende markt. Het totaal aantal bezoekers was 900. De markt was in het gebouw van Chemours aan de Grevelingenweg.

Lees meer over:

chemours streekproducten
Deel dit bericht met je vrienden!