zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

De eerste nieuwe premières van 2016 bij de Movies

4 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Januari wordt steeds meer de maand waarin de films uitkomen, die kansrijk zijn in de komende Oscar-competitie. Deze week gaan twee er van in première in The Movies Dordrecht. Beide vol geladen met acteerkwaliteit van de bovenste plank.

In Joy werkt regisseur David Russel opnieuw samen met Jennifer Lawrence en Bradley Cooper. Het is een onstuimige familiekroniek tussen drama en komedie in. Joy is een jonge vrouw, die zich staande moet houden binnen een vreemde familie en de harde wereld van hun familiebedrijf. We zien hoe ze, ondanks veel tegenwerking, er in slaagt om zakelijk en persoonlijk een succes te worden.

The Hateful Eight is de nieuwe film van Quentin Tarantino.  Een spectaculaire Western waarin 7 mannen (boeven en premiejagers) en 1 vrouw (gevangene) tijdens een sneeuwstorm vast komen te zitten in een afgelegen herberg.  De spanningen lopen hoog op en je verwacht niet dat ze er alle 8 levend uit komen. Stuk voor stuk karakteracteurs als o.a. Kurt Russell, Samuel L. Jackson en Tim Roth stelen de show in typische Tarantino-acties. En met een vette knipoog naar het Western-genre in de filmgeschiedenis. 

Vanaf 7 januari te zien. Check www.themoviesdordrecht.nl

Lees meer over:

the movies film premieres cinema
Deel dit bericht met je vrienden!