Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bezichtig.nu vanaf heden verder als Avant Webdiensten'
02jan 2016

Bezichtig.nu vanaf heden verder als Avant Webdiensten

DORDRECHT - Per 1 januari 2016 is het Papendrechtse Internetbedrijf Bezichtig.nu (uitgever van Dordrecht.net) van naam gewijzigd in Avant Webdiensten.

Bezichtig.nu heeft namelijk per 1 juli 2015 het internetbedrijf Avant Internet uit Dordrecht overgenomen en daarbij ook de naam Avant.

Avant Internet heeft al sinds 1997 ervaring op het gebied van webdesign en webhosting en een goede naam opgebouwd in de regio Drechtsteden. Bezichtig.nu is net een jaar jonger en in 1998 opgericht.

Eigenaar Hans Huisman legt uit: "Het stond al langer vast dat de twee bedrijven zouden worden samengevoegd en aangezien Avant een duidelijkere/kortere naam is, hebben we voor deze naam gekozen.

Zo'n 20 jaar geleden kostten domeinnamen 200 gulden per jaar. Daarom hadden we het creatieve idee opgevat om de domeinnaam bezichtig.nu te registreren, want met deze domeinnaam kun je heel veel unieke web adressen maken. Zo hadden we in het verleden www.bezichtig.nu/vvpapendrecht, www.bezichtig.nu/schaakclub en www.bezichtig.nu/excelsior. Inmiddels hebben deze organisaties hun eigen domeinnaam en zijn deze adressen niet meer in gebruik.

Bezichtig.nu was vooral actief boven de rivier de Merwede, dit zijn de plaatsen Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht, terwijl Avant vooral klanten uit Dordrecht en Zwijndrecht heeft. Op deze manier zijn we nu goed vertegenwoordigd in de hele Drechtstreek.

Het sluit ook goed aan bij de digitale steden van Bezichtig.nu, naast Dordrecht.net zijn dit Papendrecht.netAlblasserdam.net, Sliedrecht.net, Zwijndrecht.net en Ambacht.net", aldus Hans Huisman.

De programmeurs en designers van Avant en Bezichtig.nu werken sinds 1 juli 2015 met elkaar samen vanuit de hoofdvestiging aan het Nieuwland Parc 78 in Papendrecht. De vestiging aan de Singel 154 in Dordrecht blijft gewoon open.

Voor meer informatie, zie www.avant.nl.

Zie ook:
Nieuwe huisstijl en website voor Dordrecht.net (di, 22 dec 2015)
Avant investeert in duurzaam vervoer (di, 25 jun 2013)
Avant Internet viert derde lustrum (vr, 6 jul 2012)


Deel dit bericht met je vrienden!