dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Derde verdachte aangehouden voor poging overval en mishandeling buschauffeuse

28 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 24 december hield de politie een 16 jarige Dordtenaar aan voor een poging overval en mishandeling op een vrouwelijk buschauffeur in Dordrecht op 3 oktober. Eerder werden al twee verdachten aangehouden. Zij worden vandaag voorgeleid.

Poging overval en mishandeling
Zaterdagavond 3 oktober rond kwart voor elf wachtte een buschauffeuse van Arriva op het Lunenbergplein in Dordrecht op haar volgende rit. Plotseling stonden er drie jongens met bivakmutsen voor haar neus. Ze bedreigden haar en eisten geld. De chauffeuse schrok, maar reageerde assertief. Ze wees de jongens erop dat er camera’s zijn en weigerde haar telefoon en geld af te geven. Als reactie daarop sloegen de jongens op de buschauffeuse in. Daarna gingen ze er vandoor richting de kerk, terwijl de buschauffeuse gewond achterbleef.

Lees meer over:

mishandeling overval
Deel dit bericht met je vrienden!