zaterdag 28 november 2020

Alles over Dordrecht

Cheque Ames ten behoeve van projecten in Dordrecht Zuid-Afrika

15 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op dinsdag 15 december 2015 zijn de leden van de Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV te gast bij Ames Autobedrijven aan de Langeweg 350 te Zwijndrecht.

Het programma begint om 18.00 uur met een presentatie van de Leen de Koning, directeur Amega Holding, waar Ames Autobedrijven deel van uitmaakt.
Direct na zijn presentatie overhandigt de heer De Koning een cheque ten behoeve van projecten in Dordrecht Zuid-Afrika. Deze wordt in ontvangst genomen door de voorzitter van de DOV, mevrouw A. Maagdenberg en burgemeester drs. A.A.M. Brok van Dordrecht.

Het ligt in de bedoeling om van 3 t/m 8 maart 2016 met een delegatie ondernemers een werkbezoek aan Dordrecht Zuid-Afrika te brengen en mevrouw Maagdenberg en de heer Brok zullen zorgdragen dat het geld daar besteed wordt aan projecten waarmee werkgelegenheid gegenereerd wordt.
Na de overhandiging van de cheque zullende DOV-leden in de gelegenheid worden gesteld om deel te nemen aan een rondleiding door de verschillende Ames-bedrijven. De avond wordt afgesloten met een buffet en netwerk-gelegenheid.  Einde 21.00 uur.

Lees meer over:

burgemeester cheque projecten
Deel dit bericht met je vrienden!