maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Kerstsfeer in hartje stad

8 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Tijdens de Kerstmarkt zullen de winkeliers van Vriesestraat en Voorstraat Midden weer een aantal activiteiten in de straten hebben. De Blindeliedengasthuissteeg is ook van de partij.

Er is een leuk programma georganiseerd die terug te vinden is op de Facebookpagina: Dordrecht Centrum - Vriesestraat Voorstraat Midden.

Op de zaterdag en zondag zijn er diverse zangkoren, een levende Kerststal, kussen onder de Mistletoe en nog veel meer te zien. Het leukste spektakel is voor de kinderen die met de kleurwedstrijd bij Vriesestraat 3 terecht kunnen bij de Kerstman.

Er is een kerstmeisje met een presentje en de bezoekers worden getrakteerd op de versierde kerstetalages. In de Trinitatuskapel in Vriesestraat 20-22 zullen er ook diverse kersthappenings zijn. Kortom dit winkelgebied is het meer dan bezoeken waard tijdens de Kerstmarkt. Meer info op de flyers die te vinden zijn in de winkels en horeca alsook op Facebook: Dordrecht Centrum - Vriesestraat Voorstraat Midden.

Wij heten u van harte welkom bij de Kerstmarkt 2015 van Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!