woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordtenaar Frank Peters start met Fotografie Workshops

8 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Fotograaf Frank Peters (Dordrecht) start in 2016 met fotografie Workshops in Dordrecht. In het weekend van 18-20 maart vindt de workshop ‘Sterrennacht’ plaats, waarbij de sterrenhemel boven het prachtige Dordtse polderlandschap wordt gefotografeerd.

Op zaterdag 2 april start de workshop ‘Dordrecht van zonsopgang tot zonsondergang’, waarbij de skyline bij het mooiste licht wordt vastgelegd en de interessantste plekken in de historische binnenstad worden bezocht.

Ook nieuw zijn de workshops ‘Foto’s nabewerken’ en ‘Persoonlijke Workshop op een Nederlandse locatie naar keuze’. De workshops in Italië, waarbij spectaculaire berglandschappen in de Alpen en de mooiste stadsgezichten van Venetië gefotografeerd worden, zijn vernieuwd.

Inschrijven kan via: http://www.frank-peters.nl/foto-workshop. Deelnemers krijgen professionele begeleiding van reis- en landschapsfotograaf Frank Peters, die onlangs de ‘Dutch Mountain Film Festival’ fotoprijs won en finaleplaatsen heeft bereikt in de internationale ‘Outdoor en Travel Photographer of the Year’ fotowedstrijden.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!