maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Overvaller drogisterij Brouwersdijk gezocht

7 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie is op zoek naar de man die een drogisterij aan de Brouwersdijk in Dordrecht overviel. De overval vond plaats op zaterdagochtend 5 december rond 8.15 uur. Het gaat om een blanke man, 30 tot 40 jaar, zwarte kleding, zwarte rugzak en sportschoenen.

De man kwam die ochtend de drogisterij binnen lopen en bedreigde een medewerker met een steekwapen. Hij eiste de inhoud van de kassalade en verdween vervolgens snel weer de winkel uit. Hij ging er te voet vandoor, in onbekende richting. Ook is onbekend is of/hoeveel hij heeft buit gemaakt.  Op het moment van de overval was er één klant in de zaak aanwezig. Klant en  medewerker bleven ongedeerd.

De politie startte direct na het vallen van de melding een grote zoekactie naar de overvaller. Daarbij werd onder meer een helikopter ingezet en er werd met een speurhond gezocht. Ook stuurde de politie een burgernetbericht en enkele tweets uit met het signalement van de overvaller. Helaas nog zonder resultaat.

Het onderzoek naar de overval wordt voortgezet. De Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek gedaan en heeft gesproken met getuigen. Mensen die de man hebben zien lopen of anderszins informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht te bellen met het 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Lees meer over:

politie zoekactie brouwersdijk
Deel dit bericht met je vrienden!