woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

,,Kerstmarkt Dordrecht de grootste en meest sfeervolle van het land"

6 december 2015

DORDRECHT - De verzamelwebsite kerstmarkten.net geeft de kerstmarkt in Dordrecht een topstatus. Daarop is het volgende bericht te lezen:

De Kerstmarkt Dordrecht is met ruim 200 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden. Dit alles maakt de Kerstmarkt Dordrecht ook de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland! Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de kerstmarkt in afgelopen jaren of bekijk hier de aftermovie van de Kerstmarkt Dordrecht 2014. Dit jaar vindt de Kerstmarkt Dordrecht van 11 t/m 13 december plaats, noteer deze data alvast in uw agenda.

De Kerstmarkt Dordrecht is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste Kerstmarkt van Nederland met ruim 200 kramen en in 2013 een recordaantal bezoekers van 435.000 mensen. Het gratis toegankelijke evenement heeft een kramenparcours van 2,5 kilometer dwars door de prachtige historische binnenstad, met op de route onder andere 35 horecapunten en een sfeervolle...

De kerstmarkt van Dordrecht is volgens de voorstanders verpakt in een geweldige formule in de oudste stad van Holland. Bij de Randweg/Rondweg van Dordrecht zijn al de borden neergezet om mensen naar parkeergelegenheden te loodsen.

De Kerstmarkt Dordrecht vindt plaats van 11 december tot en met 13 december 2015 in de binnenstad van Dordrecht.

De openingstijden van de kerstmarkt zijn (o.v.b.):

    Vrijdag 11 december: van 10.00 tot 21.00 uur
    Zaterdag 12 december: van 10.00 tot 21.00 uur
    Zondag 13 december: van 11.00 tot 18.00 uur

    Kerstmarkt Dordrecht - 11, 12 en 13 december 2015
    www.kerstmarktdordrecht.nl/

Kerstmarkt in Dordrecht

dank aan kerstmarkt.nl

Er wordt gezegd dat Dordrecht de grootste Kerstmarkt in de Nederlanden heeft. Met ruim 200 kraampjes is dit ook niet gek. Het idyllische uitzicht, de vele attracties voor jong en oud en ook nog een schaatsbaan maken van Dordrecht een winterwonderland. Op 11, 12 en 13 december ben je welkom om de markt te bezoeken.

Lees meer over:

kerstmarkt sint
Deel dit bericht met je vrienden!