Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Bestuur van Hockeyclub DMHC Dordrecht weer compleet

30 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Hockeyclub DMHC op 25 november jl. werden niet alleen de financiën en het hockeybeleid  2014-2015 goedgekeurd, maar werden ook twee nieuwe bestuursleden en de Tuchtcommissie benoemd.

De ALV benoemde Pieter Nieuwenhuijsen tot vice-voorzitter en Jaap Wijnja tot secretaris. Voor de club fijn dat daarmee het bestuur weer compleet is want er komt wel wat bij kijken om een club met meer dan 1.100 leden goed te laten functioneren.

Verder zette Jenneke Vis, die zelf sinds mei 2015 voorzitter is, tien vrijwilligers in het zonnetje door ze te bedanken voor hun enorme inzet voor de club. Vijf vrijwilligers kregen een Zilveren Schapenkop overhandigd en de andere vijf werden benoemd tot Lid van Verdienste.

Lees meer over:

bestuur vergadering dmhc compleet
Deel dit bericht met je vrienden!