Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Preventief fouilleren levert drie messen, een boksbeugel en een taser op

30 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagmiddag fouilleerde de politie 117 mensen en controleerde 56 auto’s tijdens een actie in het veiligheidsrisicogebied in Dordrecht. Dit leverde drie messen, een boksbeugel, een stroomstootwapen (taser) en twee aanhoudingen op.

Van 15.30 uur tot 22.00 uur werd preventief gefouilleerd op de Spuiboulevard, het Lijnbaangebied, op de Stationsweg en op het Van Baerleplantsoen. Op de Stationsweg stuitten agenten op een stroomstootwapen en twee messen. Op het Van Baerleplantsoen nam de politie een mes en een boksbeugel in beslag. Voor bezit van de taser en de boksbeugel zijn twee mannen aangehouden, die na het betalen van een fikse boete weer weg mochten.

Lees meer over:

spuiboulevard lijnbaangebied
Deel dit bericht met je vrienden!