Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe Films bij the Movies (Filmladder week 48)

25 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Deze filmweek maar liefst 4 + 2 premières.Om te beginnen de nieuwe Steven Spielberg: BRIDGE OF SPIES. De meesterverteller levert een spionagefilm van hoog niveau af, in het decor van Berlijn in de hoogtijdagen van d Koude Oorlog. Tom Hanks speelt een prachtige hoofdrol. 

Bijzonder en misschien wel noodzakelijker dan ooit om te vertonen: HUMAN. Een imposant, 3 uur durend portret van wat ons mensen maakt. Op zo 29/11 om 12:45 uur. De opbrengst gaat geheel naar VluchtelingenWerk Nederland.

Ook uit de VS komt BURNT. Bradley Cooper als sterren-kok die zijn Parijse restaurant kapot maakte met arrogantie en drugsgebruik. Nu wil hij zich revancheren in Londen.

December begint ook met een Movies Classic. Y'AURA T-IL DE LA NEIGE À NOËL? is een innemende en confronterende ode aan het moederschap. Pure Franse cinema uit 1996.

De tienerjeugd wordt bediend met de vrolijke komedie FASHION CHICKS. Lisa ontwikkelt een dubbelleven om haar droombaan van mode-ontwerper te kunnen starten. De Boy band B Brave zorgt voor koorts. En voor de kids een nieuwe Disney (NL gesproken): THE GOOD DINOSAUR 3D. En natuurlijk deze week de populairste Sinterklaas-film: DE CLUB VAN SINTERKLAAS & DE VERDWENEN SCHOENTJES.

In het CineFiliaal de langverwachte verfilming van Thomas Roseboom's historische roman PUBLIEKE WERKEN. Bouwwoede en intrige in 19e eeuws Amsterdam. Woensdag 2 dec. om 20:30 uur.

Bron: TheMovies.

Lees meer over:

films movies premieres cinema
Deel dit bericht met je vrienden!