Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Taalpunt Werkplein Dordrecht verhuist naar Stadsbibliotheek Dordrecht

25 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het Taalpunt Werkplein dat elke vrijdagmiddag spreekuur hield in het gebouw van het UWV aan de Spuiboulevard in Dordrecht, verhuist per direct naar de Stadsbibliotheek, begane grond, aan de Groenmarkt 153. Deze locatie is gekozen omdat in de Bibliotheek meer ruimte is voor activiteiten en boeken bij de hand zijn.

De openingstijden van het Taalpunt blijven zoals die waren: elke vrijdag van 14.00 – 16.00 uur.

Bij het Taalpunt Werkplein kan iedereen terecht die vragen heeft over het volgen van een cursus Nederlands, of op zoek is naar ondersteuning bij het lezen en schrijven. Een getrainde taalvrijwilliger staat klaar, om samen te zoeken naar een aanbod op maat.

In het kort
Wat:  Taalpunt Werkplein Dordrecht in Stadsbibliotheek Dordrecht
Waar:  Groenmarkt 153
Wanneer: elke vrijdag, 14.00 – 16.00 uur
Toegang: gratis

Lees meer over:

taalpunt werkplein Groenmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!