Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Groot Pepernotenfestijn bij Groenrijk

23 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag 22 november 2015, werd de jeugd van de Dordtse wijk Dubbeldam bij Groenrijk / PAP tussen 12:00 uur en 16:00 uur, bezig gehouden op het zogenaamde 'Grote Pepernotenfestijn'.

Allereerst werd op dit festijn tussen 12:00 uur en 13:30 uur de toegestroomde jeugd op een luchtige manier geentertaind met allerlei activiteiten, maar ook met gratis popcorn, gratis suikerspinnen, en gratis pannenkoekjes bakken.

Maar het wachten was tot 14:00 uur, want toen begon tijdens dit 'Grote Pepernotenfestijn' de zogenaamde 'Grote Sinterklaasshow' met eerst Maitre Pierre tot 15:00 uur, en daarna kwamen uiteindelijk ook de Sint en de Pieten op bezoek bij Groenrijk, en kon iedereen die dat wilde, op de foto met Sint en zijn Pieterknechten.

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

sinterklaas pieten groenrijk pap
Deel dit bericht met je vrienden!