Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Crowdfunding Actie voor SC Emma voor een invalidenlift

23 november 2015

DORDRECHT - De voetbalclub SC Emma gaat een crowdfunding actie starten om een tweedehands lift aan te kunnen schaffen, waardoor het voor invaliden en ouderen mogelijk wordt om naar de kantine en op balkon van clubgebouw te komen, die op de 1e verdieping van het clubgebouw is. Elke donatie is welkom zowel met als zonder een tegenprestatie van onze club. Help mee om het mogelijk te maken zodat ook deze mensen boven kunnen komen voor een lekkere kop koffie of borrel en een gezellig gesprek. Wij hebben hiervoor een aparte pagina aangemaakt op de Emma site:

http://www.dordrechtvanstart.nl/help-starten/tweedehands-lift-voor-voor-sportclub-emma

Deze is te zien op de Emmasite bij menuknop  Info/Crowdfunding actie Invalidenlift voor SC Emma.

Lees meer over:

voetbal crowdfunding sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!