Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Grote drukte bij opening Action in Sterrenburg

20 november 2015 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - Na maanden van verbouwen was het vandaag eindelijk zover. De Action in Winkelcentrum Sterrenburg opende vandaag haar deuren, onder grote belangstelling van het winkelend publiek. Met bijna 1000 m2 is deze Action gelijk een van de grootste in de regio.

De toestroom was zo groot, dat verkeersregelaars moesten worden ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Zelfs toen het donker werd hadden zij nog volop werk.

De eveneens in het winkelcentrum gevestigde Big Bazar opent morgen haar deuren voor het publiek na een verbouwing van een paar weken. De naastgelegen ruimte van de voormalige Halfords vestiging is bij de winkel getrokken. Hierdoor wordt de Big Bazar twee keer zo groot.

Foto's: Paul Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!