Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Hennepkwekerij gevonden na inbraakmelding Mees Toxopeusstraat Dordrecht

20 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagochtend vroeg kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Mees Toxopeusstraat in Dordrecht. Agenten namen poolshoogte en vonden binnen een net geoogste hennepkwekerij.

Om 1.22 uur belde een alerte buurtbewoner dat er werd ingebroken op de Mees Toxopeusstraat en dat hij vier mannen zag wegrennen. Agenten kwamen onderzoek doen aan het huis en vonden binnen in de kruipruimte een net geoogste hennepkwekerij. Er was geen sprake van illegaal stroomverbruik. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn, dan vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees meer over:

hennep mees toxopeusstraat
Deel dit bericht met je vrienden!