Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Deze week bij The Movies (Filmladder week 47)

18 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - The Hunger Games: Mockingjay part 2 in 3D gaat van start; de allesbeslissende finale in het spel om de macht tussen President Snow en Katniss Everdeen. Speciaal voor jongeren/scholieren (12+) is er GAMES AFTER SCHOOL. Elke middag een voorstelling om 16:30 uur, met een aantrekkelijk tarief: 10 euro voor een filmkaartje + emmer popcorn.

Verder deze week weer een gezellige Ladies Night. Dit maal rond de Nederlandse komedie Hallo Bungalow. Op een suf vekanatiepark hebben drie collegaatjes genoeg van hun doorsnee-leven. Ze gaan voor geld en chanteren hun malafide manager. Maar die slaat keihard terug... Wij zorgen daar omheen voor lekkere bubbels, hapjes en leuke goodies. Di 24/11. Inloop va. 19.30 uur. Film om 20:30 uur.

Voor de kids is er natuurlijk de Sinterklaasfilm: De Club van Sinterklaas en De Verdwenen Schoentjes.

In het CineFiliaal de Franse film Les Cowboys. Een actueel verhaal over een vader en zoon, die op zoek gaan naar hun dochter/zus nadat deze met een radicaliserende vriend vertrokken is naar Afghanistan. Het wordt een enerverende en emotionele reis.  Vaste afspraak: Wo 25/11 om 20:30 uur.

Lees meer over:

the movies bioscoop cinema
Deel dit bericht met je vrienden!