Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Stadsbestuur tekent condolanceregister voor oud-burgemeester Ronald Bandell

17 november 2015

DORDRECHT - Burgemeester Arno Brok en locoburgemeester Piet Sleeking tekenden als eersten het  condoleanceregister voor oud-burgemeester Ronald Bandell, die in de nacht van zondag op maandag overleed. Daarna volgden in de hal van het Stadskantoor de andere wethouders en de gemeentesecretaris. Iedereen krijgt de komende tijd de gelegenheid om in de hal van het Stadskantoor te tekenen. Tot en met vrijdag zal het register in het Stadskantoor liggen. Zaterdag is het afscheid (zie mededeling onderop):

Het overlijden van de burgemeester, die Dordrecht vanaf 200 tot 2010 diende, haalde ook landelijke media. In AD De Dordtenaar schreef columnist Kees Thies het verhaal en persoonlijke herinneringen op. Ook Dordrecht.net geeft herinneringen aan Bandell door, die in 1987 als burgemeester van Papendrecht in de regio begon.

De voetbalclub AZ in Alkmaar waar Bandell ook bij betrokken was, meldt het volgende op de eigen website:

Zaterdag wordt om 10:30 uur in de kathedraal H.H. Laurentius en Elisabeth aan de Mathenesserlaan te Rotterdam een requiemmis aan hem opgedragen. De begrafenis vindt in besloten kring plaats.

Permalink voor ingesloten afbeelding

 

Zie ook:

Lees meer over:

brok bandell
Deel dit bericht met je vrienden!