Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Startbijeenkomst actiegroep in 't Bevertje in de Johan de Wittstraat

16 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op donderdagavond 19 november is er een startbijeenkomst van een nieuwe actiegroep in Bar-restaurant 't Bevertje aan de Johan de Wittstraat 49 hier in Dordrecht.

De actiegroep schrijft hierover het volgende: "Het wordt nu hoog tijd voor echte actie. Bent u bereid om mee te denken en te doen aan ouderwetse echte actie tegen het voornemen van de NS en de stilzwijgende goedkeuring van het huidige kabinet om Dordrecht links te laten liggen op de Intercitylijn Den Haag-Venlo vice versa, kom dan donderdagavond 19 november 20.00 uur naar de startbijeenkomst van de actiegroep in 't Bevertje in de Johan de Wittstraat."

 

Deel dit bericht met je vrienden!