Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

SC Emma trein dendert voort door 0-2 overwinning

16 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Na een matige 1e helft en wat kansen voor beide teams gingen beide ploegen met een ruststand van 0-0 de kleedkamer in. Na een paar tactische omzettingen door de technische staf kwam er een geheel ander SC Emma het veld op en was het spel in de 2e helft van SC Emma veel beter, Nick Bolte de laatste weken weer goed ouderwets op dreef wist het net 2 x te vinden na goede voorbereidende acties en hierna kwam Terheijden er niet meer aan te pas.

SC Emma staat nu op een gedeelde 3e plaats op de ranglijst en voor de 2e periode staat SC Emma zelfs op kop, Volgend weekend 22-11 speelt SC Emma thuis een oefenpot tegen vv Dubbeldam en de week erop 29-11 staat de thuis wedstrijd tegen Blauw Wit’81 op het programma. 6-12 staat de Dortdtsche derby uit tegen sc OMC op het programma en 13 Dec sluit SC Emma thuis de 1e helft van de competitie af met een thuiswedstrijd tegen VCW met hopelijk een mooie stand op de ranglijst.

Mooi was het ook te zien dat de meelevende supportersschare die mee gaat naar de uitwedstrijden weer groter wordt en deze keer was het weer gezellig en werd er flink gelachen, maar ja winnen is altijd leuk en zeker uit.
 

Lees meer over:

voetbal c emma
Deel dit bericht met je vrienden!