Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Lianne Dekker ontvangt eervolle vermelding en titel Bronsfotograaf van het jaar

13 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Tijdens het 2 daagse najaarscongres van Master Photographers Network (MPN) is de uitreiking geweest van de themawedstrijd “FLITSEND”. Naast de Goud, Zilver en Brons Award kende de jury ook een eervolle vermeldingen toe voor het beeld dat net buiten de hoofdprijzen viel.

Deze eervolle vermeldingen is dit jaar voor Lianne Dekker uit Dordrecht Volgens de vakjury, bestaande uit Hessel Bosch, Piet Koolen en Ad Vereijken was het gebruikte licht in de foto's erg mooi en past het beeld goed bij het thema “FLITSEND”.

Voor vakfotografen is een MPN Award een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is de themawedstrijd een bevestiging voor de zakelijke en particuliere consument dat zij met een echte vakfotograaf te maken heeft.

De themawedstrijd is één van de manieren waarop MPN-leden hun niveau kunnen toetsen. Ook het kwalificatiesysteem en het aanbod aan workshops, congressen en seminars biedt hen de kans zichzelf te blijven verbeteren, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo blijft het niveau van professionele fotografie op een hoog peil. De winnende foto’s zijn binnenkort te zien op www.masterphotographersnetwork.nl.

Tevens heeft Lianne Dekker de titel Brons Fotograaf van het jaar 2015 behaalt bij de Imaginem Master Award wedstrijd. Een ledenwedstrijd binnen de groep van Master Photographers Network. Deze vind 3x per jaar plaats en met het totaal aan behaalde puntenaantal van de 9 foto’s is ze 3e geworden.

Deel dit bericht met je vrienden!