Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Verkeersregelinstallaties op vier kruispunten vervangen

12 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op maandag 9 november zijn de werkzaamheden gestart voor de vervanging van de verkeersregelinstallaties op de kruispunten Krispijnseweg / Mauritsweg en Trompweg / Simon de Danserweg. De verouderde verkeersregelingsinstallaties worden vervangen door duurzame en energiezuinige installatie. Naar verwachting duren de werkzaamheden op Trompweg / Simon de Danserweg twee weken en op Krispijnseweg / Mauritsweg drie weken.

De verkeerslichten op Trompweg/Simon de Danserweg zijn vanaf maandag 23 november weer in bedrijf en op Krispijnseweg/Mauritsweg vanaf 30 november.  Tijdens de werkzaamheden sluit de gemeente beide kruispunten met wegafzettingen. Het doorgaande verkeer rijdt op één rijbaan.

Vervangingsplan verkeersregelingsinstallaties
De werkzaamheden maken deel uit van het vervangingsplan verkeersregelingsinstallaties (VRI) van de gemeente. Behalve op de Krispijnseweg / Mauritsweg en Trompweg / Simon de Danserweg vervangt de gemeente de komende weken ook de verkeersregelingsinstallaties op de kruispunten Krispijnseweg/ Brouwersdijk, Laan der Verenigde Naties / Weeskinderdijk / Amperestraat.

Tijdelijke verkeersregelinstallaties
De werkzaamheden voor de vervanging van het kruispunt Krispijnseweg / Brouwersdijk starten in de week van maandag 16 november en duren naar verwachting drie weken. Op het kruispunten Laan der Verenigde Naties / Weeskinderdijk / Amperestraat beginnen de werkzaamheden op maandag 30 november en duren twee weken.  In de periode van de werkzaamheden plaatst de gemeente tijdelijke verkeersregelinstallaties.

Deel dit bericht met je vrienden!