Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

VSP en BVD zijn van mening dat OMC zekerheid moet krijgen over toekomst

12 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 10 en 11 november hebben de fracties van de Verenigde Senioren Partij en Beter Voor Dordt gezamenlijk een motie ingediend ten behoeve van voetbalclub OMC. Eerder dit jaar heeft de gemeenteraad besloten om Sportpark Corridor te sluiten, waardoor voetbalclub OMC verplaatst moet worden naar één van de andere sportparken in de stad. OMC heeft een intentieverklaring getekend met FC Dordt om de amateurclub van FC Dordt te worden en zich te vestigen op Sportpark Krommedijk.

De Verenigde Senioren Partij en Beter Voor Dordt zijn van mening dat OMC als amateurclub van FC Dordt weer in staat zal zijn om de ontstane negatieve spiraal te doorbreken en dat OMC op korte termijn zekerheid moet krijgen over de toekomst van hun club. De ingediende motie verzoekt het college er maximaal naar te streven dat OMC in 2016 is verplaatst naar een andere locatie met vergelijkbare faciliteiten aan hetgeen ze nu hebben en OMC te faciliteren in dit proces.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van woensdag 11 november is de motie unaniem aangenomen.

Lees meer over:

omc vsp BVD fc dordt
Deel dit bericht met je vrienden!