Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Wie verdient de Dordtse Vrijwilligersprijs 2015?

10 november 2015

DORDRECHT - Wie verdient de Dordtse Vrijwilligersprijs 2015? Iedereen kan tot en met 23 november een stem uitbrengen. Er zijn veertig kandidaten.

Een overzicht van alle kandidaten is nu te vinden via Een overzicht van alle kandidaten is nu te vinden via www.dordrecht.nl/vrijwilligersprijs

Inwoners van Dordrecht konden 9 november een organisatie, instelling of groep aanmelden voor de Dordtse Vrijwilligersprijs 2015. Deze gemeentelijke prijs wordt op donderdag 10 december uitgereikt in Schouwburg Kunstmin.

Uit de aanmeldingen kiest een selectiecommissie vier genomineerden. Daarnaast kiest het publiek via de website (http://goo.gl/forms/AZQafYDaN5) een vijfde nominatie.  De nominaties worden eind november bekend gemaakt. Daaruit kiest een jury de drie winnaars.

Deel dit bericht met je vrienden!