Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Bambino met groep kinderen van 4 tot 7 jaar naar onderwijsmuseum

6 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vrijdag 6 november ging Bambino met een groep kinderen van 4 tot 7 jaar naar het onderwijsmuseum. Deze middag volgden ze het programma ‘Hoera, met Beer in het museum’.

De kinderen van Bambino gingen naar het onderwijsmuseum om Beer te ontmoeten. Maar Beer was een beetje bang en zat ergens verstopt in het museum. Tijdens het zoeken ontdekten de kinderen van alles over leren en onderwijs. Hopelijk weten ze Beer te helpen om over zijn angsten heen te komen.

Bambino Christelijke Kindercentra hecht veel waarde aan de leer- en talentontwikkeling van kinderen. Op de kinderopvang wordt er dan ook veel tijd besteedt om kinderen op spelenderwijs bezig te laten zijn met hun leer- en talentontwikkeling.

 

Lees meer over:

kinderopvang museum bambino
Deel dit bericht met je vrienden!