Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Neem een kijkje in een duurzaam huis

3 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Doe mee aan de Duurzame Huizenroute en neem een kijkje in een duurzaam huis. Dordrecht doet voor het eerst mee met de landelijke Duurzame Huizenroute. Wilt u aan de slag met het duurzamer maken van uw huis? Bezoek dan op zaterdag 7 of 14 november een huis bij u in de buurt.

Verschillende huiseigenaren stellen hun huis open. Ze delen graag hun kennis en ervaring met u. Laat u inspireren door hun enthousiaste verhalen.
U vindt alle deelnemende huizen op de website www.duurzamehuizenroute.nl/dordrecht. Op www.dordtduurzaam.nl. staat een filmpje waarin een van de deelnemers aan de Duurzame Huizenroute vertelt over zijn woning.

Lees meer over:

duurzaam huizenroute
Deel dit bericht met je vrienden!