zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Emma E1 vanavond naar FC Dordrecht

30 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Mike L, Gidion, Jeffrey, Mike N., Tijn, Yassine, JJ, Ricky, Levi en Damian mogen vanavond met de begeleiders Henk Roeland Jr., Michel Gerde, Henk Roeland Sr. en Johan van Helden, aangevuld met alle ouders van deze kleine boefjes op bezoek bij de plaatselijke FC.

De jongens mogen het spelershome in, het veld op en er staan mogelijk nog meerdere verrassingen te wachten. Dit ter ere van het behaalde Nederlandse kampioenschap afgelopen zomer in Castricum. Om het weekend compleet te maken speelt Emma E1 zaterdagavond nog het lichtjestoernooi bij Groote Lindt.

Het zal dit seizoen overigens niet de enige keer zijn dat deze mannen in het stadion van FC Dordrecht te bewonderen zijn. In februari mogen zij bij de wedstrijd tegen NAC een voorwedstrijd spelen en deelnemen aan de penaltybokaal.

Lees meer over:

voetbal sc emma FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!